Over mij

Hallo!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij Earthly Dolls.

Ik ben Marijn Westmijze-Steemers, de eigenaresse van Earthly Dolls en de maakster van alle popjes. Ik ben getrouwd met Frank en ik ben de mama van onze dochter. We wonen in ‘het Stedeke’ Diepenheim waar we genieten van de dorpse geborgenheid en de prachtige natuur in de omgeving. Als ik niet bezig ben met de winkel, ben ik waarschijnlijk: aan het knutselen met dochter, aan het werk in onze moestuin, aan het wandelen of een nieuw olieverfschilderij aan het maken.

Als gezin doen we onze best om bewust en gezond te leven, om contact te maken met moeder aarde en daarmee met (de natuur in) onszelf. Dit betekent ook dat we graag biologisch eten en dat we, voordat we iets aanschaffen, nadenken of een product duurzaam en sociaal verantwoordelijk (fairtrade) is en waar het product vandaan moet komen. We streven naar een rustiger en eenvoudiger leven, met ruimte voor rust en reflectie. Ook willen zo goed mogelijk zijn voor moeder aarde en haar bewoners en deze leefwijze doorgeven aan onze dochter.

Door de jaren heen heb ik popjes gemaakt om neer te zetten in het poppenhuis van onze dochter en voor op de seizoenstafel. Omdat ik dit heerlijk vind om te doen en omdat er positieve reacties kwamen op mijn creaties, besloot ik deze popjes voor meer mensen te gaan maken. Alles van natuurlijke materialen, gemaakt met liefde, aandacht en ‘alle tijd van de wereld’. Popjes waar je als volwassene verhalen bij kunt vertellen, of die je kunt gebruiken bij het voorlezen van een sprookje. Om de seizoenen mee te vieren, je seizoenstafel en altaar mee te versieren. Om iemand cadeau te doen…

In het creëren van de Earthly Dolls laat ik me inspireren door de natuur, sprookjes, de seizoenen en de cycli van de maan, de elementen, aloude wijsheid en natuurverbonden leefwijzen.

Bij het opstarten van de winkel heb ik een heleboel hulp gekregen van lieve mensen om mij heen. Mijn moeder heeft gefotografeerd voor de website en de kaarten, mijn broertje en man hebben geholpen met het bouwen van de website, mijn schoonmoeder heeft een heleboel houten popjes geschuurd en onze dochter komt graag met nieuwe ideeën.

Veel plezier met het bekijken van de popjes!

Liefs van Marijn

Voor een kijkje in ons leven kun je ons volgen op Instagram.